آموزش طرز تهیه سوپ گوشت و حبوبات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
یك سوم فنجان آرد
یك دوم فنجان لوبیای سفید
400 گرم گوشت بره
2 عدد پیاز بزرگ خردشده
یك چهارم قاشق غذا خوری زعفران
2 قاشق چایخوری كره
2 قاشق چایخوری نمك
نصف فنجان عدس
نصف فنجان جعفری
یك سوم فنجان برنج
یك عدد لیمو ترش تازه
یك و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
یك قاشق چایخوری فلفل قرمز
یك چهارم فنجان گشنیز تازه
یك فنجان رشته فرنگی
طرز تهیه
ابتدا آرد را در یك فنجان آب حل كنید. عدس و لوبیاها را باید از شب قبل خیس كرده باشید. گوشت بره، پیاز، زعفران و فلفل را همراه با عدس، لوبیا و كره داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت دو ساعت یا بیشتر روی حرارت ملایم اجاق گاز بپزند. پس از پختن گوشت و لوبیاها، مایه آرد، كره، رشته فرنگی، جعفری و گوجه فرنگی را به سوپ اضافه كنید. مراقب باشید تا سوپ خیلی غلیظ نشود. درصورت رقیق بودن سوپ میتوانید كمی مایه آرد و آب به آن بیفزایید. در آخر مواد را در مخلوط كن بریزید تا سوپی یكدست بهدست بیاید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه