آموزش طرز تهیه معجون شیر خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: یک و نیم پیمانه
خرمای مضافتی: 5 عدد
عسل: 1 قاشق چای خوری
گردوی (خرد شده): 3 عدد
مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود.
2. بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.
3. مایه آماده را در جام یا قالب دلخواه بریزید و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزیین کنید.
نکته
1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.
2. در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر را به صورت طبیعی تامین می نمایند بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارند.
3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه