آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت گیلاس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت گیلاس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر

آرد 2 فنجان
1/2 قاشق چایخوری نمک
شکر 1 قاشق غذاخوری
150 گرم کره سرد
1/2 فنجان آب سرد
1 تخم مرغ

مواد لازم داخل خمیر

یک کیلو گیلاس
شکر 3 قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذا خوری سرد
یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
1/4 فنجان خرد شده پسته

طرز تهیه

1-آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2-آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.

3-خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

4-در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.

5-خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.

6-ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )

7-تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.

8-قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
طرز تهیه تارت گیلاس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی