آموزش طرز تهیه نان زیتون و شوید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شوید خشک: 1 قاشق سوپ خوری
سبزیجات معطر خشک: 1 قاشق سوپ خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون: یک سوم پیمانه
آب ولرم: یک دوم پیمانه
شیر: 3 قاشق سوپ خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری
آرد: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و می گذاریم عمل بیاید. روغن زیتون، سبزیجات خشک، نمک، شیر و خمیر مایه عمل آمده را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
2. خمیر را ورز داده و به گلوله های 85 گرمی تقسیم کرده و داخل قالب گذاشته و روی گلوله ها را با چاقو به صورت بعلاوه برش داده و حدود 20 دقیقه می گذاریم تا عمل بیاید.
3. بعد از عمل آمدن خمیر، روی شان را اسپری آب زده و کنجد می پاشیم و در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 40-35 دقیقه قرار می دهیم تا تغییر رنگ دهد. نان های آماده را از قالب در آورده تا خنک شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه