آموزش طرز تهیه سیمیت سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پیازچه (ریز خردشده): 3 عدد
برگ نعناع (ریز خردشده): 2 ق س
شبت (ریز خردشده): 2 ق س
کره (به دمای محیط رسیده): 3 ق س
تخم مرغ: 2 عدد
سس خردل: 1 ق س
سرکه: 1 ق س
پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
بکینگ پودر: 1 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
دانه کنجد: به مقدار لازم
آرد: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. پیازچه، برگ نعناع و شبت خردشده را در ظرف مناسبی قرار دهید، کره، تخم مرغ، سس خردل، پنیر چدار رنده شده، سرکه، بکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. تا خمیر مناسب حاصل شود که به دست نچسبد.
2. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و آنها را به صورت حلقه درآورید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و روی آنها دانه کنجد بپاشید.
3. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه