آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه مافین لاهماجون

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مافین لاهماجون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم خمیر

شیر: 1 پیمانه
ماست: 110 گرم
روغن زیتون: 80 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
خمیر مایه: 10 گرم
شکر: 1 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 1 عدد
برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافه: زرده تخم مرغ

طرز تهیه

1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.

2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

3. گلوله های کوچکی از خمیر جدا کنید و کمی کف دست خود پهن کنید، مقداری از مواد میانی را وسط هر یک از آنها قرار داده و لبه های کناری را کمی جمع کنید.

4. آنها را به حفره های قالب مافین انتقال داده و با برس، زرده تخم مرغ زده شده را روی آنها بمالید. پس از گذشت 15 دقیقه آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
طرز تهیه مافین لاهماجون

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی