آموزش طرز تهیه سالاد سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
كاهوی سالادی/ یك عدد
اسفناج سالادی/ 100گرم
گوجه گیلاسی/ 200گرم
ساقه كرفس تازه خرد شده/ یك و نیم فنجان
سیب گلاب خرد شده/ یك و نیم فنجان
زیتون بدون هسته حلقه شده/ یك فنجان
پنیر پیتزا/ یك فنجان
روغن زیتون/ 2 ق.غ
آب لیموی تازه/ یك فنجان
نمك/ به میزان دلخواه
طرز تهیه
كاهو را پاك كنید. سپس آن را خیس كرده و بشویید. آب كاهو كه رفت، آن را خرد كنید. اسفناجها را پاك و سپس آن را خیس كنید. اسفناجها را بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس آنها را درشت خرد كنید. گوجههای گیلاسی را بشویید.
سپس آنها را با چاقوی تیز، حلقه كنید. ساقه كرفس را پاك كنید. سپس آن را خیس كرده و بعد از پنج دقیقه بشویید. كرفس را خیلی باریك حلقه كنید. سیبهای گلاب را بشویید اما پوست نكنید. سپس آنها را خرد كنید. زیتونها را از هسته جدا و به شكل حلقوی خرد كنید.
آب لیموترش تازه را بگیرید و آن را با روغن زیتون و نمك مخلوط كنید تا چاشنی سالاد آماده شود. اكنون همه مواد را مخلوط كنید. سپس به آن چاشنی را اضافه كرده و سالاد را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سالاد را در ظرف مناسب بریزید. روی آن را با پنیر تزئین كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه