آموزش طرز تهیه دسر خرمالویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200-400 میلی لیتر خامه
حدود نیم پیمانه شکر
حدود نیم پیمانه نشاسته
میتونین خامه رو کم کنین و همونقدر شیر بجاش بزنین
وانیل
برای سس خرمالو:
2 خرمالوی نرم
1 قاشق مرباخوری شکر
طرز تهیه
خامه، شکر و نشاسته رو توی قابلمه با هم زدن بپزین، وانیل رو اضافه کنین، از روی شعله بردارین و با همزن بزنین و داخل لیوان ها بریزین(طوریکه کمیش خالی بمونه) و بزارین تا سرد شه.
خرمالو هارو با قاشق توشونو خالی کنین و بریزین توی قابلمه، شکر رو اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه و بعد با همزن بزنین و بعد از سرد شدن روی پودینگ ها بریزین و خرمالو های مکعب مکعب خرد شده رو هم روشون بزارین و بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه