آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک کدوحلوایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک کدوحلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

140 گرم کره نرم در دمای اتاق
‎2 تخم مرغ
‎140 گرم شکر
‎140 گرم آرد
‎1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
‎دارچین
‎جوز هندی خیلی خیلی کم
‎عصاره وانیل
‎150 گرم پوره کدوحلوایی ‎برای فراستینگ کدوحلوایی:
‎250 گرم کره
‎300 گرم پودر شکر
‎100 گرم پوره کدوحلوایی
‎1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
‎2 قاشق غذاخوری شیر ‎برای تزیین:
‎مقداری کدوحلوایی پخته شده
‎سس کارامل
‎دارچین (اختیاری)

طرز تهیه

برگ نعناع تازه ‎همه مواد کیک رو باهم مخلوط کنین تا یکدست شن،(که میتونین عین کاپ کیک های دیگه مواد رو به ترتیب اضافه کنین) داخل قالب مافین که کاغذ گذاشتین تا 2/3 پر کنین و در فر گرم شده 180 درجه 12-15 دقیقه بپزین. ‎برای فراستینگ هم، کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، پودر شکر رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط شن، بقیه مواد هم اضافه کنین و بزنین تا به غلظت دلخواه برسین.
‎روی کاپ کیک های سرد شده، فراستینگ بدین با ماسوره و روشون یک مکعب کدوحلوایی پخته شده بزارین و روی اونم 1 قاشق چایخوری سس کارامل بدین
طرز تهیه کاپ کیک کدوحلوایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی