آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کراست:
24 عدد بیسکوییت اوراو شکلاتی، بدون کرم، پودر شده
1/4 پیمانه کره آب شده

برای فیلینگ:
حدود 100 گرم پودر ژله پرتقال
2 قاشق چایخوری اسانس پرتقال
1/2 پیمانه آب پرتقال
2ونیم پیمانه خامه فرم گرفته

حدود 311 گرم نارنگی ویا پرتقال،که پوستشونو درآوردینو کاملا خشک کردین آب روشون رو با دستمال

برای تاپینگ:
1 پیمانه خامه پرچرب
حدود 340 گرم چیپسهای شکلاتی نیمه شیرین

طرز تهیه

پودر بیسکوییت و کره آب شده رو مخلوط کنین ته قالب 20 سانتیمتری فشار بدین و بزارین یخچال.
برای فیلینگ، پودر ژله پرتقال و 2/3 پیمانه آب جوش رو خوب مخلوط کنید تا حل شه بعد آب پرتقال رو داخل یک پیمانه بریزین و بقیش اونقدر یخ بریزین تا پیمانه پر شه.بعد اینو روی ژله که حل کردین بریزین و مخلوط کنین تا کمی غلیظ شه.بعد یخها رو بردارید و خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بزارین یخچال 20 دقیقه.
حالا کراست و فیلینگ رو از یخچال قرار و نصف فیلینگ رو روی کراست بریزین و نارنگی یا پرتقال هارو روش بچینین بعد بقیه فیلینگ رو روش بریزین و 30 دقیقه بزارین یخچال تا بگیره خودشو مقداری.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین بعد شکلات هارو داخلش بریزین و 4 دقیقه صبر کنید، سپس شروع کنین به هم زدن.اگه خیلی شله، یا اگه گرمه، چند دقیقه در یخچال قرار بدید.
حدود 1 پیمانه گاناش سرد یا ولرم رو روی پای بریزین و 20-30 دقیقه بزارین روی میز بمونه، بعد 4 ساعت الی یک شب بزارین بمونه یخچال.
حین سرو، گاناش رو که در یخچال سفت شده رو داخل قیف ماسوره پر کنین و تزیین کنین.
برای راحت بریدن، چاقو رو با آب گرم خیس کنی
طرز تهیه پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی