آموزش طرز تهیه شیرینی های کوچولوی جینجربرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 30-40 عدد شیرینی:
115 گرم آرد گندم
50 گرم کره نرم
50 گرم شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری ادویه جینجربرد (طرز تهیش پایین هست)
1 قاشق چایخوری عسل
2 قاشق غذاخوری شیر
1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پنس نمک
–
ادویه جینجربرد:
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی (آل اسپایس)
نصف قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
نصف قاشق چایخوری پودر میخک
طرز تهیه
همه اینارو مخلوط کنین و ما در دستور فقط به 1 قاشق ازین ادویه نیاز داریم
–
فر رو در دمای 160 درجه بزارین، آرد، بکینگ پودر، شکر قهوهای، ادویه جینجربرد، پودر کاکائو و نمک رو مخلوط کنین. بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. بعد از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداین و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین با فاصله و 20 دقیقه بپزین.در ظرف دربسته نگه دارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه