آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی کاوالا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 پیمانه بادام درشت پودر شده
250 گرم کره یا مارگارین
1/4 پیمانه روغن مایع
وانیل
1 پیمانه پودر قند
10 گرم بکینگ پودر
1 پیمانه آرد و بیشتر
–
طرز تهیه
آرد و پودر بادام رو داخل تابه نچسب تفت بدین تا آرد رنگش تغییر کنه و بوش دربیاد، ولی نسوزونین.بعد بزارین سرد شه.بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، سپس بازم آرد بزنین تا اونجاییکه دیگه به دست نچسبه.بعد خمیر رو به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنین و با کمک استکان یا دست، شکل ماه بدین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا کنی سرخ شن.بعد از اینکه کمی سرد شدن، روشون چودر شکر الک کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه