آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی موکا بهمراه آیسینگ نسکافه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی موکا بهمراه آیسینگ نسکافه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

همه مواد باید در دمای اتاق باشن

180 گرم کره نرم (82 درصد چربی)
100 گرم شکر قهوه ای تیره
1 تخم مرغ که کمی با چنگال زدین
1 قاشق غذاخوری نسکافه که با 1 قاشق غذاخوری آب جوش حل کردین و به دمای اتاق رسیده
200 گرم آرد کیک پزی 1 قاشق چایخوری صاف بکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
100 گرم شکلات تلخ تکه تکه شده

برای آیسینگ نسکافه:
100 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب جوش –

طرز تهیه

پودر کاکائو رو الک کنین و با بکینگ پودر مخلوط کنین، کره و شکر رو با دور تند همزن، 3 دقیقه بزنین تا خامه ای شه، بعد سرعت همزن رو متوسط بزارین و تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بعد نسکافه حل شده، آرد و تکه های شکلات رو اضافه کنید و ورز بدین و بپوشونین و 30-60 دقیقه بزارین یخچال تا راحتتر شکل بدین.از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و گرد کنید و با فاصله، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 170 درجه فن دار، حدود 15 دقیقه بپزین.
برای آیسینگ، نسکافه رو داخل آب حل کنید و پودر قند رو اضافه کنید و مخلوط کنین.میتونین 1-2 قاشق چایخوری دیگه آب جوش اضافه کنین
طرز تهیه شیرینی موکا بهمراه آیسینگ نسکافه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی