آموزش طرز تهیه شیرینی موکا بهمراه آیسینگ نسکافه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
همه مواد باید در دمای اتاق باشن
–
180 گرم کره نرم (82 درصد چربی)
100 گرم شکر قهوه ای تیره
1 تخم مرغ که کمی با چنگال زدین
1 قاشق غذاخوری نسکافه که با 1 قاشق غذاخوری آب جوش حل کردین و به دمای اتاق رسیده
200 گرم آرد کیک پزی 1 قاشق چایخوری صاف بکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
100 گرم شکلات تلخ تکه تکه شده
–
برای آیسینگ نسکافه:
100 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب جوش –
طرز تهیه
پودر کاکائو رو الک کنین و با بکینگ پودر مخلوط کنین، کره و شکر رو با دور تند همزن، 3 دقیقه بزنین تا خامه ای شه، بعد سرعت همزن رو متوسط بزارین و تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بعد نسکافه حل شده، آرد و تکه های شکلات رو اضافه کنید و ورز بدین و بپوشونین و 30-60 دقیقه بزارین یخچال تا راحتتر شکل بدین.از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و گرد کنید و با فاصله، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 170 درجه فن دار، حدود 15 دقیقه بپزین.
برای آیسینگ، نسکافه رو داخل آب حل کنید و پودر قند رو اضافه کنید و مخلوط کنین.میتونین 1-2 قاشق چایخوری دیگه آب جوش اضافه کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه