آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رد ولوت(قرمز)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رد ولوت(قرمز) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای 12 نفر
برای کیک:
1 پیمانه(236 میلی لیتر) شیر پرچرب
1 قاشق غذاخوری(14 میلی لیتر) سرکه
3/4 پیمانه(170 گرم) کره، آب شده
1ونیم پیمانه(300 گرم) شکر
4 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1و3/4 پیمانه(218 گرم) آرد
4 قاشق چایخوری(16 گرم) بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری(14 گرم) پودر کاکائو
رنگ قرمز مجاز خوراکی

برای کرم:
435 گرم پنیر ماسکارپونه، هم دمای اتاق و نرم
1 پیمانه(226 گرم) کره، نرم
4 پیمانه(500 گرم) پودر شکر
2 قاشق غذاخوری(30 میلی لیتر) خامه
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، 3 تا قالب 20 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یا 2 تا قالب 23 سانتیمتری. بزارین کنار.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و بزارین کنار.شیر و سرکه رو مخلوط کنین و 5-7 دقیقه صبر کنین، شکر و کره رو با همزن بزنین تا پوک شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هر سری خوب بزنین، وانیل رو هم اضافه کنین، مخلوط شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مخلوط مواد خشک رو با الک به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. رنگ رو اضافه کنید.
مایع رو بین قالبها تقسیم کنین و 40-45 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از وسط کیک.بعد بزارین سرد شن، بعد روی سیم برگردونین تا کاملا سرد شن.
برای فراستینگ، پنیر و کره رو با دور تند همزن، 5-7 دقیقه بزنین و نیاز بود دیواره های کاسه رو با لیسک تمیز کنید، اونقدر بزنین تا سبک و پوک شه.خامه و وانیل رو اضافه کنید، بعد پودر قند رو پیمانه پیمانه اضافه کنین و هم بزنین بعد از هر سری.سپس 5 دقیقه فراستینگ رو هم بزنین تا سبک و پوک شه.
روی کیک هارو با چاقوی تیز اره ای ببرین تا صاف شن و این خرده هارو برای تزیین نگه دارید، بعد بین لایه ها کلی فراستینگ بدین.کیک رو بپوشونین و نیم ساعت بزارین یخچال بعد سرو کنید
طرز تهیه کیک رد ولوت(قرمز)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی