آموزش طرز تهیه شیرینی چرخ فلکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره یا مارگارین سرد
2 پیمانه و یا 340 گرم آرد
2/3 پیمانه پودر قند
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
مارمالاد یا مربای دلخواه
–
طرز تهیه
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین، کره رو تکه تکه کنید و اضافه کنین و با دستتون حدود 1 دقیقه ورز بدین، میتونین اینکارو مخلوط کن خم انجام بدین.بعد تخم مرغ و خامه ترش رو اضافه کنید و تند تند ورز بدین تا کره آب نشده، بعد داخل سلفون بزارین و بزارین 30 دقیقه. بعد خنیر رو دربیارین و چند دفعه ورز بدین ولی زیاد نه، بعد در سطحی که آرد پاشیدین، به ضخامت 4-5 میلی متر باز کنین، بعد مربع های حدود 8 سانتیمتری ببرین.بقیش در عکس مشخصه.داخل هرکدوم حدود 3/4 قاشق چایخوری مارمالاد یا مربا بزارین. روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 180 درجه از بالا و پایین و یا در فر گرم شده 170 درجه با فن، بمدت حدود 12-14 دقیقه بپزین. 10 دقیقه صبر کنین سرد شن، بعد داخل ظرف سرو بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه