آموزش طرز تهیه دونات بریوش بهمراه کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
518 گرم آرد
10 گرم خمیر مایه فوری
74 گرم شکر
9 گرم نمک
212 میلی لیتر شیر
111 گرم تخم مرغ
55 گرم کره هم دمای اتاق
1 چوب وانیل
–
برای کرم:
480 میلی لیتر شیر
20 گرم دانه قهوه
100 گرم شکر
40 گرم نشاسته ذرت
55 گرم کره هم دمای اتاق
5 زرده تخم مرغ
1 چوب وانیل
طرز تهیه
آرد و خمیر مایه رو مخلوط کنین، شیر، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ هارو اضافه کنین و ورز بدین، (با دست حدود 15 دقیقه ورز بدین و با دستگاه حدود 3-4 دقیقه ورز بدین).کره رو اضافه کنید و باز ورز بدین(با دست نیم ساعت و با دستگاه 15 دقیقه).روشو با سلفون بپوشونین و بزارین یخچال حدود 12 ساعت.
برای کرمش، دانه های قهوه رو خرد کنین با چیز محکم زدن، و داخل شیر بریزین و بجوشونین.بعد لز روی حرارت بردارید و نیم ساعت استراحت بدین تا طعمش داخل شیر بره.بعد وانیل رو اضافه کنین و دوباره روی حرارت بزارین و به نقطه جوش برسونین.بعد از روی حرارت بردارید و در کاسه دیگه، زرده ها و شکر رو بزنین بعد نشاسته رو اضافه کنید و بزنین، بعد این مخلوط رو کم کم به شیر اضافه کنین و هم بزنین، بعد روی حرارت بزارین و بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعضا هم بزنین تا به دمای اتاق برسه. بعد بزارین یخچال.روش سلفون بزارین.
خمیر رو دوباره ورز بدین و به بزرگی 28 سانتیمتر باز کنین با وردنه، بعد با کاتر دایره ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. بعد حدود 1 پیمانه آب جوش بریزین داخل کاسه و بزارین فر خاموش و سینی رو داخل فر بزارین 1 ساعت تا بیاد.بعد داخل تابه کوچک ولی با عمق زیاد، روغن بریزید و داغ کنین روی حرارت خیلی پایین، و خمیر هارو سرخ کنین.
کدم رو از یخچال دربیارین و هم بزنین و خواستین مقداری هم پنیر ماسکارپونه و یا خامه فرم گرفته اضافه کنین و بزنین و داخل قیف ماسوره پر کنین و بین دوتا خمیر بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه