آموزش طرز تهیه تارت با مارمالاد آلو قرمز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره یا مارگارین نرم
نیم پیمانه ماست
نیم پیمانه روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر قند
10 گرم بکینگ پودر
5 پیمانه آرد
–
برای داخلش:
هر مارمالاد دلخواه
–
طرز تهیه
همه موادو ورز بدین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین. از خمیر به اندازه گردو بردارین و داخل قالب مافین فشار بدین، بعد کفش رو با چنگال سوراخ کنین و داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری مارمالاد بزارین و روشون رو با رشته های خمیر تزیین کنید، میتونین بجای رشته کردن، خمیر باقیمانده رو داخل فریزر بزارین و روی تارتها رنده کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن.بعد ازینکه از فر درآوردین، روش پودر قند الک کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه