آموزش طرز تهیه چیزکیک گیلاس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه اول:
160 گرم آرد
100 گرم کره سرد
1 قاشق غذاخوری پودر شکر
1 تخم مرغ
1 پنس نمک
–
برای لایه پنیری:
500 گرم گیلاس بعلاوه مقداری برای تزیین
800 گرم پنیر ماسکارپونه
300 گرم خامه 12% چربی
160 گرم پودر شکر (اگه شیرین تر دوس دارین بیشتر بزنین)
وانیل
6 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/2 پیمانه آب سرد
100 گرم شکلات آب شده
طرز تهیه
برای لایه اول، همه موادو مخلوط کنین و ورز بدین و 30 دقیقه بزارین یخچال.یک قالب 24 سانتیمتری کاغذ روغنی بزارین ویا کره بمالین و آرد بپاشین.بعد ازینکه لایه اول رو از یخچال درآوردین، داخل قالب یکنواخت بزارین و با چنگال سوراخ سوراخ کنین و در فر گرم شده 190 درجه حدود 25 دقیقه بپزین.
گیلاسهارو بشورین، هستشونو دربیارین، پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بپاشین و بصورت بن ماری کاملا حل کنید.پنیر ماسکارپونه، وانیل، پودر شکر و خامه رو با همزن بزنین، سپس ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین، گیلاس هارو اضافه کنین و با لیسک یا قاشق مخلوط کنین.لایه پنیری رو روی لایه اول یکنواخت پخش کنین و چند ساعت بزارین یخچال.
با شکلات و گیلاس تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه