آموزش طرز تهیه کیک با توپکهای نارگیلی و کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره ویا مارگارین نرم
1 پیمانه شکر
3 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
200 میلی لیتر خامه شل (مثل شیر مایع باشه)
1 انگشت کمتر از 2 لیوان آرد
10 گرم بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
–
برای توپکها:
1 پیمانه پنیر لر(طرز تهیش چند پست قبل هستش)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
–
برای کرمش:
1 لیتر شیر
1 انگشت کمتر از 1 لیوان شکر ویا کمتر
3 قاشق غذاخوری آرد ویا نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
100 گرم پنیر لبنه ویا ماسکارپونه ویا خامه ای
طرز تهیه
برای توپکها، پنیر لر، شکر، تخم مرغ و پودر نارگیل رو مخلوط کنین و به 20 توپ کوچک تقسیم کنین و بزارین یخچال.
برای کیک، کره نرم رو با شکر خوب بزنین، تخم مرغ هارم اضافه کنین و بزنین، شیر و خامه رو هم اضافه کنین و بزنین، بعد آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین.نصف مایع کیک رو داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین، بریزین و به نصف دیگش، پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی مایع کیک سفید یکنواخت بریزین و پخش کنین.سپس توپکهارو داخل مایع کیک فشار بدین.در فر گرم شده 180 درجه 40 دقیقه بپزین.
برای کرم، همه موادو جز پنیر، داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و بپزین تا غلیظ شه بعد از روی شعله بردارین و 5 دقیقه صبر کنید، بعد پنیر رو اضافه کنین و با همزن بزنین.
کرم رو روی کیک ولرم بصورت یکنواخت بمالین و بزارین یخچال و هنگام سرو کردن، روش پودر کاکائو الک کنین و تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه