آموزش طرز تهیه کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 1/3 پیمانه موز له شده
2ونیم قاشق غذاخوری آب لیمو
1ونیم پیمانه شیر، ولرم
3 پیمانه آرد
1/2 قاشق غذاخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
1/4 قاشق چایخوری نمک
2/3 پیمانه کره نرم
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه شکر قهوهای
3 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری وانیل
گردو خرد شده (اختیاری)
–
برای فراستینگ:
حدود 227 گرم پنیر ماسکارپونه
1/3 پیمانه کره نرم
3 الی 3ونیم پیمانه پودر شکر ویا کمتر
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1ونیم قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
–
طرز تهیه
برای فراستینگ، کره و پنیر رو خوب با همزن بزنین تا پفی شه، آب و پوست لیمو رو اضافه کنین، بعد کم کم پودر شکر رو اضافه کنین و به همزدن ادامه بدین تا به بافت دلخواه برسید.
1ونیم قاشق غذاخوری آب لیمو رو به 1ونیم پیمانه شیر اضافه کنین و بزارین کنار.پوره موز رو با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کنین تا رنگش عوض نشه و بزارین کنار.شکرها و کره رو با همزن بزنین تا مخلوط شن، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری هم بزنین، بعد با سرعت زیاد، اونقدر بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بافتش عین فراستینگ شه یجورایی.
داخل کاسه متوسط، آرد، نمک و بکینگ پودر یا جوش شیرین رو مخلوط کنین و الک کنین، سپس نصف مخلوط مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنین و با لیسک کمی زیرو رو کنین، بعد مخلوط شیر و آب لیمو رو اضافه کنین و با لیسک کمی زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و زیرو رو کنین تا فقط مخلوط شن (اصلا زیاد مخلوط نکنین).پوره موز هم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین بعد داخل قالب 23 در 33 سانتی متری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بزارین و درجه رو روی 150 درجه بزارین و 60 الی 70 دقیقه بپزین، نسبت به فرتون فرق میکنه، اگه خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از داخل یک، یعنی پخته.زیاد نپزین این کیک رو. از فر دربیارین و 45 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا کیک بیشتر ازونیکه هست خیس شه(میتونین این کارو نکنین و فقط صبر کنین تا کیک رد شه کاملا بعد روش فراستینگ بمالین)بعد روش فراستینگ بمالین و با موز یا … تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه