آموزش طرز تهیه چیزکیک با سس آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای یک قالب 22-24 سانتیمتری
برای لایه اول:
2 بسته بیسکویت سبوس دار
100 گرم کره
1 مشت فندق یا گردو درشت خرد شده
برای قسمت پنیری(همه مواد در دمای اتاق باشه):
350 گرم پنیر ریکوتا
600 گرم پنیر ماسکارپونه
100 میلی لیتر خامه
3 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
1 پیمانه شکر
وانیل
برای سس آلبالویی:
1 کاسه آلبالو بدون هسته
1ونیم پیمانه آب
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/2 پیمانه شکر
طرز تهیه
برای لایه اول، بیسکویت هارو پودر کنین، فندق یا گردو هارو کمی خرد کنین تا زیاد درشت نباشن، پودرم نشن، کره آب شده اضافه کنین و مخلوط کنین، ته قالب کاغذ روغنی بزارین، اطرافش هم روغن بمالین و آرد بپاشین، بعد مخلوط رو داخل قالب بریزین و با پشت لیوان فشار بدین تا یکنواخت شه.
برای قسمت پنیری، فر رو در دمای 170 درجه بزارین، داخل فر، طبقه پایینش، در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، آب بزارین.خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، شکر و پنیر هارو اضافه کنین و مخلوط کنین تا کاملا ترکیب بشن، ولی زیاد مخلوط نکنین.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری کمی مخلوط کنین، ولی زیاد مخلوط نکنین، وانیل و نشاسته رو اضافه کنین و کمی دیگه مخلوط کنین.ته قالب و اطرافش رو از بیرون با لایه فویل یا کاغذ آلومینیومی بپوشونین، مخلوط رو روی لایه اول بریزین با دقت از پایین، سپس 1-2 بار محکم قالب رو به میز بزنین و در فر گرم شده 170 درجه بزارین، حدود 1 ساعت، تا اطرافش کمی رنگش عوض شه.
اگه وسط چیزکیک تکون میخوره، فر رو خاموش کنین و درشو کمی باز بزارین و نیم ساعت بزارین بمونه داخل فر.بعد 1 ساعت بزارین در دمای اتاق بمونه،بعد بزارین یخچال.حداقل 4 ساعت در یخچال بمونه.بهتره یک شب بمونه در یخچال.
برای سس هم همه موادو مخلوط کنین و بجوشونین، بعد پوره کنین و بعد ازینکه کاملا سرد شد، روی چیزکیک بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه