آموزش طرز تهیه تارت کیک با میوه های تابستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1/4 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر
1 پیمانه پر، آرد
10 گرم بکینگ پودر
وانیل
برای کرم:
2ونیم پیمانه شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (سفید)
4-5 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری کره
وانیل
برای شفاف بودن میوه ها:
3 قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری آب
چند قطره آب لیمو
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین، بقیه موادو به ترتیب اضافه کنین و بزنین، آرد، وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و در قالب که روغن مالیدین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.
برای کرمش هم، همه موادو مخلوط کنین بجز کره و وانیل و داخل قابلمه بجوشونین تا غلیظ شه بعد از روی شعله بردارین و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.میتونین بعد ازینکه کاملا سرد شد، پودر کرم شانتی یا دریم ویپ اضافه کنین و هم بزنین.
برای شفاف بودن میوه ها هم، آب و شکر رو بجوشونین و آب لیمو رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه بجوشونین و بعد ازینکه ولرم شد، با فرچه روی میوه ها بمالین.میتونین بجاش، از ژله بریلو ویا حتی ژله آلوورا استفاده کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه