آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر خامه ایه توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر خامه ایه توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

15 عدد بیسکوییت پتی بور ساده

600 میلی لیتر خامه پرچرب
3 بسته، پودر ژله توت فرنگی
300 میلی لیتر آب گرم

120 گرم بیسکوییت دایره

800 گرم توت فرنگی
2 بسته پودر ژله توت فرنگی
1 قاشق چایخوری پر، پودر ژلاتین

400 میلی لیتر خامه پرچرب
2 قاشق غذاخوری صاف، پودر شکر
3 قاشق چایخوری پر، پودر ژلاتین
1/4 پیمانه آب گرم

16 عدد بیسکوییت شکلاتی

طرز تهیه

3 بسته ژله رو در 300 میلی لیتر آب گرم حل کنید و اجازه بدین تا به دمای اتاق برسه، و بعضا هم بزنین تا خودشو نگیره.یک قالب مستطیلی 25 در 35 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و بیسکوییت های پتی بور رو بچینین.600 میلی لیتر خامه رو اونقدر بزنین تا سفت شه و فرم بگیره.بعد همونطور که با سرعت بالا هم میزنین ژله توت فرنگی، که به دمای اتاق رسیده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد اینو روی پتی بورها بمالین و یکنواخت کنین و بعد چند دقیقه بزارین یخچال تا یکم سفت شه، ولی هنوز روش چسبنده باشه.بعد بیسکوییت های دایره رو روش بچینین و خیلی کم فشار بدین و دوباره بزارین یخچال.
توت فرنگی هارو پوره کنین، بعد داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد پودر ژله و پودر ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا حل شن، بعد اجازه بدین تا به دمای اتاق برسه بعد روی بیسکوییت ها بریزین.بعد بزارین یخچال تا سفت شه.
400 میلی لیتر خامه رو بزنین تا فرم بگیره، بعد پودر شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین.پودر ژلاتین رو داخل آب گرم حل کنید، بعد بزارین تا به دمای اتاق برسه، بعد 1 قاشق چایخوری از خامه فرم گرفته رو به ژلاتین اضافه کنین و مخلوط کنین و همونطور که دارین خامه رو با سرعت بالا میزنین، کل ژلاتین رو به خامه اضافه کنین و بزنین.اینم روی لایه قرمز بریزین و یکنواخت کنین و بزارین یخچال.بعد روش بیسکوییت شکلاتی بچینین و دوباره بزارین یخچال
طرز تهیه دسر خامه ایه توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی