آموزش طرز تهیه چیزکیک انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه اول:
150 گرم بیسکوییت سبوس دار، پودر شده
120 گرم کره نرم
1 قاشق غذاخوری شکر
وانیل
برای لایه دوم:
حدود 150-180 گرم انگور بدون هسته، شسته شده
14 گرم ویا حدود 4 قاشق چایخوری، پودر ژلاتین
1/3 پیمانه آب سرد
250 گرم پنیر ماسکارپونه
350 گرم ماست(پرچرب باشه بهتره)
پوست 1 لیمو رنده شده
150 گرم شکر
وانیل
برای لایه سوم:
حدود 300 گرم انگور سیاه بدون هسته، شسته شده
حدود 300 گرم انگور سبز بدون هسته، شسته شده
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/2 پیمانه آب
260-280 گرم آب سیب
250 میلی لیتر خامه پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر شکر
طرز تهیه
برای لایه اول، همه موادو مخلوط کنین و داخل قالب مستطیلی 30×12 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و فشار بدین تا یکنواخت شه.
برای لایه دوم، پودر ژلاتین رو داخل آب بپاشین و 10 دقیقه صبر کنین، سپس پنیر، ماست، شکر، وانیل و پوست لیمو رو خوب با همزن بزنین با درجه کم.ژلاتین رو بصورت بن ماری حل کنین و بعد ازینکه ولرم شد، 2-3 قاشق از مخلوط پنیر بهش اضافه کنین و مخلوط کنین بعد به مخلوط پنیر اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد نصف مخلوط رو روی لایه اول بریزین و انگور هارو روش بچینین و 10 دقیقه بزارین یخچال، بعد بقیه مخلوط رو روشون بریزین.بعد روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال.
برای لایه سوم، پودر ژلاتین رو داخل آب بپاشین و 10 دقیقه صبر کنین، بعد بصورت بن ماری خوب حل کنید و بعد بزارین تا ولرم شه.بعد آب سیب رو به ژلاتین اضافه کنین و 15-20 دقیقه صبر کنین تا کمی سفت شه، بعد روی لایه دوم، انگور هارو بچینین و روشون به آرامی مخلوط آب سیب رو بریزین و بپوشونین و 1 شب در یخچال قرار بدین.
برای خامش هم، خامه رو با پودر شکر اونقدر بزنین تا فرم بگیره ویا از خامه های قنادی استفاده کنین.
میتونین پوست انگور هارو بکنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه