آموزش طرز تهیه پای کیک سیب رومانیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مدت زمان لازم : 1 ساعت
برای 20 نفر
در قالب 30 در 18 سانتیمتری
برای کیک اسفنجی:
4 تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
6 قاشق غذاخوری آرد
وانیل
1 پنس نمک
برای کرم وانیلی:
800 میلی لیتر شیر
100 گرم نشاسته ذرت
3 تخم مرغ
وانیل
1 پنس نمک
150 گرم شکر یا کمتر
برای قسمت سیب:
800 گرم سیب
100 گرم شکر
50 گرم کره
1 قاشق چایخوری آب لیمو
وانیل
کارامل:
80 گرم شکر
50 میلی لیتر خامه
طرز تهیه
100 گرم خامه فرم گرفته (شیرین شده) برای تزیین ⬅شکر رو آب کنین داخل تابه تا رنگش کاراملی شه بعد خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بمالین.
⬅بعد برای فیلینگ سیب، سیبهارو تمیز کنین و ریز خرد کنین، بعد بهمراه شکر و کره، داخل قابلمه بریزین و 10 دقیقه با همزدن بپزین بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنین. این فیلینگ رو روی کارامل بمالین.
⬅بعد برای کرم وانیلی، 600 میلی لیتر از شیر رو بجوشونین و در کاسه ای دیگر، تخم مرغ هارو با شکر، نشاسته و بقیه شیر سرد هم بزنین، بعد اینو به آرامی داخل شیر که میجوشه بریزین و به همزدن ادامه بدین 1 دقیقه تا غلیظ شه.حداکثر 1 دقیقه. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک رو اضافه کنین و 1 دقیقه با همزن بزنین تا ولرم شه. و بعد این کرم رو روی فیلینگ سیب بمالین و بزارین یخچال.
⬅در این حین کیک رو درست کنین، سفیده هارو با نمک بزنین، بعد به آرامی شکر رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا کاملا حل شه و سفیده ها سفت شه.زرده هارو با وانیل بزنین، بعد که کرم شد،سفیده رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آرد الک شده رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط شن، بعد روی فیلینگ سیب، مایع کیک رو بمالین و 3-4 دفعه به کنار میز بزنین تا هوای توش بره و 25-30 دقیقه در فر 170-180 درجه بپزین تا روش قهوه ای طلایی بشه.خیلی زود میپزه مواظب باشید نسوزه.بعد که کاملا سرد شد، با خامه فرم گرفته تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه