آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پای کیک سیب رومانیایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پای کیک سیب رومانیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مدت زمان لازم : 1 ساعت
برای 20 نفر
در قالب 30 در 18 سانتیمتری

برای کیک اسفنجی:
4 تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
6 قاشق غذاخوری آرد
وانیل
1 پنس نمک

برای کرم وانیلی:
800 میلی لیتر شیر
100 گرم نشاسته ذرت
3 تخم مرغ
وانیل
1 پنس نمک
150 گرم شکر یا کمتر

برای قسمت سیب:
800 گرم سیب
100 گرم شکر
50 گرم کره
1 قاشق چایخوری آب لیمو
وانیل

کارامل:
80 گرم شکر
50 میلی لیتر خامه

طرز تهیه

100 گرم خامه فرم گرفته (شیرین شده) برای تزیین ⬅شکر رو آب کنین داخل تابه تا رنگش کاراملی شه بعد خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بمالین.
⬅بعد برای فیلینگ سیب، سیبهارو تمیز کنین و ریز خرد کنین، بعد بهمراه شکر و کره، داخل قابلمه بریزین و 10 دقیقه با همزدن بپزین بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنین. این فیلینگ رو روی کارامل بمالین.
⬅بعد برای کرم وانیلی، 600 میلی لیتر از شیر رو بجوشونین و در کاسه ای دیگر، تخم مرغ هارو با شکر، نشاسته و بقیه شیر سرد هم بزنین، بعد اینو به آرامی داخل شیر که میجوشه بریزین و به همزدن ادامه بدین 1 دقیقه تا غلیظ شه.حداکثر 1 دقیقه. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک رو اضافه کنین و 1 دقیقه با همزن بزنین تا ولرم شه. و بعد این کرم رو روی فیلینگ سیب بمالین و بزارین یخچال.
⬅در این حین کیک رو درست کنین، سفیده هارو با نمک بزنین، بعد به آرامی شکر رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا کاملا حل شه و سفیده ها سفت شه.زرده هارو با وانیل بزنین، بعد که کرم شد،سفیده رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آرد الک شده رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط شن، بعد روی فیلینگ سیب، مایع کیک رو بمالین و 3-4 دفعه به کنار میز بزنین تا هوای توش بره و 25-30 دقیقه در فر 170-180 درجه بپزین تا روش قهوه ای طلایی بشه.خیلی زود میپزه مواظب باشید نسوزه.بعد که کاملا سرد شد، با خامه فرم گرفته تزیین کنین
طرز تهیه پای کیک سیب رومانیایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی