آموزش طرز تهیه رولت خامه ای کاکائویی بهمراه کرم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه آرد
1/4 پیمانه نشاسته
3 قاشق غذاخوری آب گرم
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک پنس نمک
برای کرم:
100 گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه
100 میلی لیتر خامه
1 بسته پودر کرم شانتی
1 قاشق غذاخوری پودر شکر
برای گاناش شکلاتی:
100 میلی لیتر خامه رو گرم کنین و 100 گرم شکلات خرد شده اضافه کنین و مخلوط کنین
طرز تهیه
ابتدا برای کرم، همه موادو با همزن اونقدر بزنین تا فرم بگیره.
برای کیک، زرده های تخم مرغ رو با شکر با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، آب گرم و مواد خشک رو اضافه کنین و خیلی کم هم بزنین تا فقط مخلوط شن، بعد سر همزن رو خوب تمیز کنین و سفیده های تخم مرغ رو با همزن اونقدر بزنین تا از ظرف نریزه، بعد در 3 مرحله سفیده رو به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین با دقت تا پفش نره، بعد داخل سینی 25 در 35 سانتی متری که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین حدود 10 دقیقه با کنترل تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.هرچقدر نازکتر اونهمه زودتر میپزه.وقتی داغی اولیه کیک رفت، کیک رو روی یک کاغذ روغنی دیگه برگردونین و رول کنین و 5-10 دقیقه استراحت بدین بعد باز کنین و کرم بمالین و موز بزارین و رول کنین، بعد روش گاناش بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه