آموزش طرز تهیه مینی چیزکیک کدو حلوایی بهمراه سس پرالین گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 12-18 عدد مینی چیزکیک
1/3 پیمانه پودر بیسکوییت گراهام کرکر یا هر نوع بیسکوییت ترد دیگه
1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
227 گرم پنیر ماسکارپونه، در دمای اتاق
170 گرم پوره کدو تنبل
1 تخم مرغ، در دمای اتاق
1/4 پیمانه خامه ترش ویا ماست، در دمای اتاق
1/4 پیمانه شکر سفید
2 قاشق چایخوری آرد
1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای سس پرالین گردویی:
6 قاشق غذاخوری کره
1/3 پیمانه شکر قهوهای که داخل پیمانه فشار دادین
1/4 پیمانه خامه پرچرب
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 پنس نمک کوشر یا معمولی
1/2 پیمانه گردوی آمریکایی یا گردوی خودمون، نصف شده و تفت داده شده
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین قالب مافین رو با اسپری روغن، چرب کنید و بزارین کنار.
در یک کاسه کوچک، پودر بیسکوییت، شکر قهوهای و کره رو خوب مخلوط کنین با چنگال، بعد داخل هر قالب، 1ونیم الی 2 قاشق چایخوری از مخلوط بزارین و فشار بدین و بزارین کنار.
با یک همزن برقی، پنیر ماسکارپونه رو در یک کاسه بزرگ بزنین تا نرم شه، بقیه موادو اضافه کنین و بزنین، بعد روی هر لایه بیسکوییتی، 1 قاشق غذاخوری پر ازین مخلوط بزارین و 18-20 دقیقه در فر بپزین.
برای سس، کره و شکر قهوهای رو در قابلمه سس، روی حرارت ملایم، آب کنین، خامه، عصاره وانیل و نمک رو اضافه کنید و به نقطه جوش برسونین بعد حرارت رو کم کنین و 3-5 دقیقه بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و گردو هارو اضافه کنین و مخلوط کنین.
روی مینی چیزکیک ها، ازین سس بدین، بعد با خامه فرم گرفته تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه