آموزش طرز تهیه شیرینی دانه کاج و خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
200 گرم کره نرم در دمای اتاق
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
1 پیمانه پودر شکر
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
آرد اونقدر که بخواد
–
برای روی شیرینی:
200 میلی لیتر خامه
حدود 1/4 پیمانه عسل
1 لیوان خرما خرد شده
100 گرم دانه کاج (ویا گردو، فندق، بادام)
یتونین بجای این مواد، از شیرعسل و بادام استفاده کنین و یا کارامل و شکلات و یا هرچیز دیگه دلخواه
طرز تهیه
دانه های کاج رو تفت بدین روی شعله کم و مدام هم بزنین، و بزارین سرد شن.کره و شکر رو خوب بزنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بقیه مواد رو بجز آرد اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین.خمیر رو روی سینی مربع شکل که کاغذ روغنی گذاشتین،یکنواخت بمالین.
حالا خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، عسل و خرما ها رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین، دانه های کاج و یا گردو ویا… تفت داده شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی خمیر بریزین بصورت یکنواخت.در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا روش سرخ شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه