آموزش طرز تهیه ان فرشته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
600-650 گرم آرد بعلاوه مقداری برای رول کردن
7 گرم خمیر مایه فوری
10 گرم شکر
10 گرم نمک
400 گرم خامه ترش(طرز تهیش در کانالم هست)
60 گرم روغن زیتون
50 گرم آب ولرم مایل به گرم
طرز تهیه
آرد رو الک کنین، خمیر مایه، شکر و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنین، وسط مواد یک گودی باز کنین و خامه ترش، روغن زیتون و آب رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.شاید آرد بیشتری لازم بشه.بعد که خمیر جمع و جور شد، بردارین بزارین روی میزی که کمی آرد پاشیدین و خوب ورز بدین، بعد بشکل یک دایره بزرگ دربیارین و روشو خوب بپوشونین و بزارین جای گرم تا حجمش دوبرابر شه.
روی سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، خمیر رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنین.یک قسمت رو بشکل طناب نازک دربیارین و مثل عکس وسط سینی بپیچونین، 8 تا قسمت هم مثل عکس شکل بدین ولی نازک چون قراره پف کنه و اطراف مارپیچ بچینین.بعد اون یک قسمت باقیمانده هم به توپهای کوچک تقسیم کنین و مثل عکس جاهای خالی رو پر کنین و روی خمیر روغن زیتون و اگه خواستین، زرده تخم مرغ بمالین و بپوشونین و بزارین 20-30 دقیقه بمونه جای گرم تا پف کنه و بعد در فر گرم شده 180-200 درجه بمدت 25-30 دقیقه بپزین.بعد از فر دربیارین و روش دوباره روغن زیتون بمالین و روشو با حوله بپوشونین و 10 دقیقه بزارین بمونه بعد نوش جان کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه