آموزش طرز تهیه کیک سیب کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
3/4 پیمانه شیر
3/4 پیمانه روغن مایع
2ونیم پیمانه آرد
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
1 پنس نمک
2 عدد سیب
نصف لیوان گردو درشت خرد شده
2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل (اختیاری)
زردچوبه (اختیاری)
–
برای سس کارامل:
2 قاشق غذاخوری خامه
1/2 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین تا شکر کاملا حل شه و رنگش روشن شه، سپس روغن مایع و شیر رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنین، مواد خشک رو هم باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین کم کم و با لیسک زیرو رو کنین با دقت.مایع کیک رو داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین.سیبهارو مکعبی خرد کنین و دارچین ، زنجبیل و زردچوبه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی کیک بریزین، گردوهارم بریزین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 35-40 دقیقه بپزین تا وقتی که خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.
رای سس کارامل، شکر رو داخل تابه پخش کنین و روی شعله متوسط بزارین ولی هم نزنین.وقتیکه رنگش کاراملی شد، شیر رو آروم آروم اضافه کنین و تند تند هم بزنین، بعد خامه رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و از روی شعله بردارین.سس کارامل رو روی کیک گرم بریزین.زهراجون_کیکها
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه