آموزش طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی و وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای قسمت شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه 35%
50 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
4 گرم ورقه ژلاتین
100 گرم نوتلا ویا هر کرم فندق شکلاتی
–
برای قسمت وانیلی:
200 میلی لیتر خامه 35%
50 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
3 گرم ورقه ژلاتین
1/2 قاشق چایخوری دانه لوبیای وانیل
طرز تهیه
برای پاناکوتای شکلاتی، ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنین، حداقل 10 دقیقه. داخل قابلمه کوچک، نوتلا، شیر، خامه و شکر رو بریزین و روی شعله متوسط بزارین و گرم کنین تا به نقطه جوش برسه، بعد از روی شعله بردارین و ورق های ژلاتین رو از توی آب بردارین و آبشو خوب بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، بعد ظرف دلخواه رو کج بزارین و با دقت مخلوط رو توش بریزین، مواظب باشین به جاهای دیگه نخوره.بعد 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره.
برای پاناکوتای وانیلی،ورقه های ژلاتین رو داخل آب نرن کنین، حداقل 10 دقیقه. خامه ، شکر و شیر رو داخل قابلمه کوچک بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد وانیل رو اضافه کنین و به نقطه جوش برسونین و بعد از روی شعله بردارین و ورقه های ژلاتین رو از آب دربیارین و آبشو بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.بعد که مخلوط ولرم شد، ظرف رو از یخچال دربیارین و به طرف دیگه کج کنین و با دقت پاناکوتای وانیلی رو بریزین، مثل عکس.بعد حداقل 2 ساعت بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه