آموزش طرز تهیه اسلایس بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 16 اسلایس:
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 پیمانه شکر قهوهای که کمی داخل پیمانه فشار دادین
1/2 پیمانه کره در دمای اتاق
–
حدود 397 گرم شیرعسل
2 پیمانه چیپسهای کره بادام زمینی(عکسش در کانالم هست)(اگه نداشتین از خود کره بادام زمینی استفاده کنین)
2 پیمانه مارشمالو کوچک
2 و 1/4 پیمانه بادام زمینی شور، تفت داده شده
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، همه جای یک قالب 20×20 سانتیمتری رو با کاغذ روغنی بپوشونین.
آرد، شکر قهوهای و کره رو در یک کاسه بزرگ، با قاشق چوبی مخلوط کنین تا توده های بزرگ توش درست شه، سپس با دست ورز بدین، خمیر رو ته قالب فشار بدین و 12 دقیقه بپزین.قالب رو از فر دربیارین و بزارین روی سیم تا کاملا سرد شه.
در یک قابلمه متوسط، شیرعسل و چیپسهای کره بادام زمینی رو مخلوط کنین و روی شعله متوسط بپزین و بعضا هم بزنین تا کالا چیپسها حل شن و یک مخلوط یکنواخت شه.مارشمالو هارو اضافه کنین و خوب هم بزنین و بپزین تا مارشمالو ها حل شن. 1 پیمانه ازبادام زمینی هارو اضافه کنین و مخلوط کنین و این مخلوط رو روی کراست بریزین و یکنواخت پخش کنین با لیسک.بقیه بادام زمینی هارو روش بریزین وقتی هنوز گرمه و با انگشتاتون فشار بدین.بعد 1 ساعت بزارین یخچال و بعد ببرین.در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگه دارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه