آموزش طرز تهیه خوراک مرغ راحت و خوشمزه در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
750 گرم مرغ تکه تکه شده
3 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد هویج متوسط
نخودفرنگی (اختیاری)
ذرت (اختیاری)
–
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ادویه کاری
1 قاشق چایخوری زیره
پودر فلفل قرمز (اختیاری)
1 قاشق مرباخوری هل (اختیاری)
–
طرز تهیه
همه مواد سس و پیاز رو مخلوط کنین، بعد تکه های مرغ رو اضافه کنین و خوب همه جای مرغ هارو با این سس بپوشونین و بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه.سپس بقیه مواد رو اضافه کنین (سیب زمینی ها و هویج رو کمی قبل از پخت ببرین) بعد روش 2-3 لیوان آب(میتونین کمتر هم بریزین) بریزین (اگه داخل کیسه های پخت در فر بزارین، آب لازم نیست و زودتر هم میپزه)و روشو با کاغذ آلومینیومی بپوشونین و در فر گرم شده 200 درجه حداقل 1ونیم ساعت بپزین.در آخر های پخت، کاغذ آلومینیومی رو بردارین تا روش سرخ شه.
نکته: میتونین تکه های مرغ رو قبلا آب پز کنین و بعد داخل سس بزارین و بعد بقیه موادو که اضافه کردین، بجای آب معمولی، آب مرغ بریزین و اینکه میتونین سیب زمینی هارم 1 ساعت قبل داخل سس اضافه کنین و همچنین به تکه های مرغ با چاقو خط بندازین تا زودتر بپزن.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه