آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس اسپانیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
170 گرم آرد بهمراه مقداری بکینگ پودر و نمک
2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
115 گرم شکر (یا کمتر)
170 گرم شربت ذرت یا طلایی یا عسل(توضیحش در کامنت)
140 میلی لیتر شیر
140 میلی لیتر روغن آفتابگردان
2 تخم مرغ بزرگ
–
برای گاناش شکلاتی:
500 گرم شکلات آب شده
500 میلی لیتر خامه
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا طلایی یا عسل
طرز تهیه
فر رو در دمای 160 درجه بزارین، یک قالب 18-20 سانتیمتری روغن بمالین.
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک رو مخلوط کنین، شربت ذرت ، طلایی یا عسل رو اضافه کنین، شیر رو هم اضافه کنین و خوب مخلوط کنین با همزن.در کاسه ای دیگه، تخم مرغ ها رو با روغن بزنین با همزن، بعد کم کم به مخلوط قبلی اضافه کنین و مخلوط کنین، بمدت 1 ساعت یا بیشتر بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش. (قالب، بیشتر از 2/3 اش رو پر نکنین، چون کیک پف می کنه).
برای گاناش، همه موادو داخل یک کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزین و داخل یک قابلمه که آب در حال جوش داره بزارین ولی نباید کاسه به آب بخوره (بن ماری) و مدام هم بزنین تا شکلات کاملا حل شه درخشان شه، بعد کاسه رو بردارین و گاناش رو نصف کنین ولی یک نصفش کمی بیشتر باشه و بزارین تا سرد شن کمی.
کیک رو از فر دربیارین و بزارین سرد شه، به دو لایه تقسیم کنین و اون نصف گاناشی که کمتره رو روش بریزین و لایه دوم رو روش بزارین و نصف دیگه گاناش که بیشتر بود رو روش بریزین.بعد بزارین یخچال تا کاملا سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه