آموزش طرز تهیه بورک غنچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد خمیر یوفکا
برای سس:
1/4 پیمانه روغن زیتون یا مایع
1/2 پیمانه آب
1 قاشق سوپ خوری آرد
1 قاشق سوپ خوری سرکه
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
برای داخل بورکها:
پنیر و جعفری یا مواد گوشتی یا سیبزمینی و…(گوشت و سیب زمینی و …. باید قبلا پخته باشن)
برای روی بورکها:
زرده تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه
همه مواد سس رو باهم مخلوط کنین، یوفکا هارو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین، هر کدومو مثل عکس پست بعدی بپیچونینو وسطشون 2 قاشق سوپ خوری از سس بریزین و بعد مواد دلخواه رو بزارین توشون، ببندین، برعکس کنین و داخل قالب مافین بزارین. بعد روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین ودر فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه.
اگه مقدار سس کم باشه، بازم درست کنین و یا اینکه بجای 2 قاشق، 1 قاشق بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه