آموزش طرز تهیه جگر در تابه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 عدد جگر بره
3 پیاز متوسط، ریز خرد شده
4-5 فلفل تازه(اختیاری)
فلفل دلمه ای، خرد شده (اختیاری)
کمتر از 1/2 پیمانه روغن مایع
نمک و فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری پر زیره (اختیاری)
گوجه فرنگی ریز خرد شده ویا نصف شده (اختیاری)
خامه بعد از پخت، برای سسش (اختیاری)
طرز تهیه
جگرهارو تمیز کنین و دراز دراز ببرین، پیاز رو داخل تابه با روغن تفت بدین، جگر ها و فلفل هارو اضافه کنین و روی شعله بالا، بپزین تا آبشونو بکشن، در آخر ادویه جات رو اضافه کنین و مخلوط کنین و از روی شعله بردارین.
نکته: بهتره بجای این روش، جگرهارو خرد کنین و داخل سیخ کنین و کمی نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی آتش یا شعله بپزین، اینجوری دیگه سفت نمیشن.کنارش یک سیخ هم گوجه فرنگی و فلفل هم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه