آموزش طرز تهیه دسر تمشک و کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک شکلاتی:
1 و 1/4 پیمانه آرد
3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین (چون ضرر داره بجاش 1ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
180 گرم کره، در دمای اتاق
80 گرم شکلات تلخ یا شیری
2/3 پیمانه پودر کاکائو
3 تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
1 و 1/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3/4 پیمانه خامه ترش ویا ماست 18 درصد چربی، در دمای اتاق
–
–
برای موس تمشک قرمز:
650 گرم تمشک قرمز یا توت فرنگی
3 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته پودر ژله تمشک یا توت فرنگی (با 500 میلی لیتر آب تهیه کنین)
470 میلی لیتر خامه، 36 درصد چربی، سرد
200 گرم تمشک یا توت فرنگی برای تزیین
–
–
برای سس شکلاتی:
30 میلی لیتر خامه 36 درصد چربی
30 گرم شکلات تلخ یا شیری
خامه رو گرم کنین و از روی شعله بردارین و شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد ازینکه سرد شد، دسر رو تزیین کنین
طرز تهیه
یک قالب 23×35 سانتی متری کاغذ روغنی بزارین، آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کنین و الک کنین.کره رو آب کنین، از روی شعله بردارین و شکلات رو اضافه کنین و بزارین تا خودش حل شه، بعد هم بزنین، بعد پودر کاکائو رو الک کنین و هم بزنین و بزارین تا سرد شه.تخم مرغ ها و شکر رو بزنین تا پفی شه، وانیل و مخلوط شکلاتی رو اضافه کنین و بزنین،نصف مخلوط مواد خشک رو اضافه کنین و یکم با لیسک زیرو رو کنین بعد خامه ترش ویا ماست رو اضافه کنین و زیرو رو کنین، بعد بقیه مواد خشک رو اضافه کنین و زیرو رو کنین (زیاد مخلوط نکنین)، مخلوط رو داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین، 25-30 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش
.تمشک ها یا توت فرنگی ها و شکر رو داخل قابلمه بجوشونین تا کاملا شکر حل شه، از الک رد کنین و دوباره آبشو بریزین قابلمه و بجوشونین، پودر ژله رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا کاملا حل شه، بعد بزارین سرد شه.خامه رو بزنین تا فرم بگیره (میتونین از خامه فرم گرفته استفاده کنین) پوره تمشک رو اضافه کنین و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین، تمشک هارم اضافه کنین و زیرو رو کنین، این مخلوط رو روی کیک کاملا سرد شده بریزین و یکنواخت کنین و چند ساعت بزارین یخچال تا بگیره خودشو.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه