آموزش طرز تهیه شیرینی بادام توری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1/2 پیمانه کره بی نمک
1/2 پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
3/4 پیمانه پودر بادام
2 قاشق غذاخوری شیر پرچرب
1 قاشق چایخوری اسانس بادام
1 قاشق چایخوری پوست پرتقال ریز رنده شده
زعفران دم کرده (اختیاری)
حدود 113 گرم شکلات آب شده برای بین دو شیرینی(اختیاری)
طرز تهیه
فر رو در دمای 177-180 درجه بزارین و روی سینی های فر مت سیلیکونی بزارین (فروشگاه های لوازم قنادی دارن).
کره رو در تابه ای روی شعله متوسط آب کنین، شکر، آرد و نمک رو اضافه کنین و هم بزنین حدود 3 دقیقه تا شکر حل شه و کره جدا دیده نشه.پودر بادام و شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا نرم شه و کمی سفت شه.
از روی شعله بردارین و پوست پرتقال و اسانس بادام رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین 5 تا 10 دقیقه سرد شه.با قاشق چایخوری سر صاف از مخلوط بردارین و روی مت های سیلیکونی با فاصله 7-8 سانتیمتر از هم بزارین و 5-7 دقیقه بپزین تا کناره هاشون قهوهای طلایی روشن شه. (وسطهای پختن، سینی هارو بچرخونین توی فر).
از فر دربیارین و 3 دقیقه صبر کنین تا انعطاف پذیر نباشن و بعد با دقت شیرینی هارو روی سیم بزارین با لیسک یا یک چیز نازک.
میتونین بین شیرینیا شکلات بمالین و بزارین یخچال تا خودشونو بگیرن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه