آموزش طرز تهیه شیرینی دارچینی با گلیز سفید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم پودر بادام
120 گرم پودر شکر
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق چایخوری دارچین
30 گرم سفیده تخم مرغ
–
برای گلیز سفید:
1/2 سفیده یک تخم مرغ
50 گرم پودر شکر
طرز تهیه
پودر بادام، پودر شکر، عسل و دارچین رو مخلوط کنین، سفیده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و سپس با دست ورز بدین، سپس بین دو عدد کاغذ روغنی بزارین و به کلفتی 5 میلی متر باز کنین با وردنه، با کاتر ستاره یا… ببرین و روی کاغذ روغنی بزارین، در فر گرم شده 150 درجه بپزین.
برای گلیز، پودر شکر و سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنین حدود 7 دقیقه تا آبکی نباشه، و داخل شیرینی ها نرن، بعد از پخت شیرینیها، این گلیز رو روشون با دقت، با فرچه، بمالین و 10 دقیقه بزارین فر تا بپزه.از فر دربیارین و 5 دقیقه صبر کنین و سپس بزارین روی سیم تا کاملا سرد شن.
در ظرف دربسته نگه دارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه