آیا فشار خون بارداری دارید؟ آیا در شرف حاملگی هستید و می خواهید از اتفاقاتی که قرار است برایتان می افتد با خبر شوید؟ با این مقاله از هفت گنج همراه باشید.
آیا باردار هستید و فشار خون بالا دارید؟ در اینجا تمام آنچه شما لازم دارید ارائه می شود. آیا در دوران بارداری داروهای ضد فشار خون را بدون مشورت پزشک مصرف می کنید؟ نزدیک به شش درصد از زنان باردار از فشار خون بالا رنج می برند. امکان دارد برخی قبل از حاملگی دچار این مشکل بوده باشند و یا شاید دچار فشار خون مربوط به حاملگی باشند. می دانید که بارداری خود باعث ایجاد فشار خون می شود. هنگامی که یک زن 20 هفته قبل از حاملگی فشار خون داشته باشد آن را فشار خون معمول دانسته اما هنگامی که فشار خون در دوران بارداری تشخیص داده شود آن را به عنوان فشار خون بارداری یا پرفشاری حاملگی می شناسند. در دوراه باداری داروهای فشار خون به طور منظم مصرف می شوند.
زنان باردار در خصوص فشار خون باید چه کنند؟
زنان باردار باید زیر نظر پزشک باشند تا اگر از پرفشاری بارداری رنج می برند دکتر دارو های مربوطه را برایشان تجویز کند. به علاوه پزشکان می توانند بر (BP) خون به طور منظم نظارت داشته باشند. اگر BP خون هرگونه بی نظمی نشان دهد پزشک هر 4 هفته به مدت 28 هفتگی جنین فشار خون را چک می کند و در خصوص آن مراقبت های ویژه منظور می کند. همچنین از 28 هفتگی تا 36 هفتگی نیز فشار خون هر دوهفته باید چک شود و پس از آن تا 40 هفتگی به صورت هفتگی.
چند نشانه ی هشدار دهنده در دوران بارداری
اگر شما در خانه BP خون را چک کردید و متوجه شدید که تا 140/90 میلی متر رسیده است باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. همچنین یکی دیگر از نشانه ها تورم پا است. بسیاری از زنان فکر می کنند تورم پا در دوران بارداری رایج است اما اگر تورم پا به خاطر بی تحرکی نباشد باید به آن مشکوک شد. از دیگر علائم فشار خون بالا می توان به سردرد، سوزش، تاری دید و تورم اشاره کرد.
در دوران بارداری برای کنترل BP چه کاری می توان انجام داد؟
در دوران بارداری بهترین کاری که می توانید برای جلوگیری از فشار خون خود انجام دهید پیشگیری از مصرف نمک است. به علاوه استراحت کافی یا نظارت بر فشار خون به طور منظم نیست می تواند در حفظ سلامتی شما کمک کننده باشد. همچنین شما باید داروهای خود را در زمان مناسب مصرف کیند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه