طرز تهیه حلوای هویج ( هندی )
مواد لازم :
شیر : 2 لیتر
کره یا روغن نباتی : 10 قاشق سوپ خوری
هویج رنده شده : یک و نیم کیلو گرم
شکر : 8 تا 10 قاشق سوپ خوری
پودر هل سبز : 1 قاشق چای خوری
پودر پسته و بادام برای تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه :
شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود به طوری که مقدار شیر در نهایت به نیم لیتر برسد . کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید . وقتی کره ذوب شد هویج را به آن افزوده و هم بزنید تا نرم شود که حدود 20 دقیقه طول می کشد . شیر را به هویج پخته شده افزوده و هم بزنید و سپس به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید . شکر را به مخلوط شیر و هویج اضافه کرده و هم بزنید و حرارت دهید تا کم کم از ظرف جدا و خوش رنگ شود که حدود 10 الی 15 دقیقه طول می کشد . در اواخر طبخ ، هل را به آن افزوده و هم بزنید . پس از چند دقیقه حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و با پودر پسته و بادام نزیین کنید .
نکته : به این حلوا ، خلال بادام و پسته و کشمش نیز می توان اضافه کرد . در هند به این حلوا « گاجیرلا » هم گفته می شود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه