رول ماهی پر شده با اسفناج ، پنیر و هویج
ماهی یکی از مفید ترین غذاهاییست که حداقل باید یکبار در هفته مصرف شود . حال اگر این غذا را متفاوت تر درست کنید چه می شود ؟ در این پست از سایت هفت گنج یک ایده جدید برای پر کردن ماهی با اسفناج ، پنیر و هویج رو خدمتتون آموزش میدیم ، امیدواریم که پسند کنید .
مواد لازم :
- 300 گرم هویج
- 300 گرم فیله ماهی سفید رنگ
- 40 گرم روغن آفتابگردان
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 عدد پیاز
- 1 حبه سیر له شده
- 1/2 استکان عصاره سبزیجات
- 50 گرم پنیر خامه ای
- 5 قاشق غذاخوری دانه کاج
- 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- به مقدار لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
آب و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید، هویج را اضافه کرده، زمان دهید تا کمی نرم شود، سپس از آب خارج کرده شک آب سرد دهید. هویج را با سرکه و روغن آفتابگردان مخلوط کرده و در ظرف در داری کنار بگذارید.
در تابه ای کره را آب کرده، با پیاز و سیر و در آخر با اسفناج تفت دهید. عصاره سبزیجات را نیز اضافه کنید. پنیر خامهای را با دانه کاج مخلوط کرده به اسفناج اضافه و کاملا مخلوط کنید.
فیله ماهی را پهن کرده، مواد را داخل ماهی قرار داده و ماهی را بصورت طولی جمع کرده با نخ یا خلال دندان ببندید. درتابه ای با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. درب تابه را گذاشته تا ماهی با بخار پخته شود.
برای سرو ابتدا هویج، سپس ماهی و مخلوط دانه های کاج و اسفناج را اضافه کنید و با روغن و سرکه مزه دار کنید.
مطالب مرتبط :
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه