آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری

ساندویچ ماهی سوخاری

ساندویچ ماهی سوخاری یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هاییست که به راحتی در خانه میتوانید درست کنید ! در این پست از سایت هفت گنج ، قدم به قدم تهیه این ساندویچ خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد .

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماهی سوخاری :

فیله ماهی سفید ( بدون پوست و استخوان ) : 675 گرم

نان تورتیا : 15 عدد

روغن مایع ( ترجیحا روغن هسته انگور ) : برای سرخ کردن

ماءالشعیر ( یا آب گازدار ) : یک و یک دوم پیمانه

آرد : یک پیمانه

نشاسته ذرت : یک قاشق سوپ خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز ( پودر شده ) : یک و یک چهارم پیمانه

نان خشک ( پودر شده ) : یک و یک چهارم پیمانه

 

مواد لازم برای رویه :

کلم برگ سفید ( رنده شده ) : 2 و یک دوم پیمانه

آووکادوی رسیده ( نازک اسلایس شده ) : 2 عدد ( در صورت تمایل )

گوجه فرنگی ( هسته جدا و نگینی خرد شده ) : 2 عدد

برش لیمو شیرازی ( تازه ) : برای تزئین

گشنیز تازه ( خرد شده ) : در صورت تمایل

سس کچاپ تند : در صورت تمایل

 

مواد لازم برای سس مخصوص :

خامه ترش : یک دوم پیمانه

سس مایونز : یک دوم پیمانه

آب لیمو شیرازی ( تازه ) : 2 قاشق سوپ خوری

گشنیز تازه ( خرد شده ) : یک و یک دوم قاشق سوپ خوری

پوست رنده شده لیمو شیرازی : یک قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری :

1 – فیله های ماهی را به طول 5 و عرض 2.5 سانتی متر برش دهید .

2 – برای تهیه پوشش کرانچی ، ماءالشعیر ، آرد ، نشاسته ، ذرت ، نمک ، پودر سیر و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی باهم مخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی حاصل شود . در صورت بیش از حد سفت بودن خمیر ، مقدار بیشتری ماءالشعیر اضافه کنید .

3 – نان خشک پودر شده را در ظرفی جداگانه بریزید . هر تکه ماهی را ابتدا در خمیر فرو کنید و پس از بیرون آوردن جازه دهید خمیر اضافی گرفته شود .

4 – سپس هر تکه ماهی را در پودر نان بغلتانید .

5 – روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ( طوری که حدود یک و نیم سانت از کف ظرف با روغن پر شود ) . تکه های ماهی را در روغن سرخ کنید .

6 – وقتی هر دو طرف تکه های ماهی سرخ شد ، آنهارا روی پنجره طوری ( مخصوص آشپزی ) قرار دهید . این کار باعث می شود تا ماهی تا حد ممکن ترد شود .

7 – مواد سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید . نان های تورتیا را گرم کرده و در هر یک دو تکه ماهی سوخاری قرار دهید . کاهوی خرد شده ، گوجه فرنگی نگینی شده ، دو برش آووکادو و یک قاشق سس روی آنها قرار داده و به همراه برش های لیمو سرو نمایید .

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی