طرز تهیه کاناپ بادنجان ( پیش خوراک ایتالیایی )
مواد لازم برای 4 نفر :
بادنجان کبابی : یک کیلو گرم
سیر له شده : چهار حبه
فلفل هالوپینو خرد شده : یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : یک قاشق غدا خوری
فلفل دلمه ای نگینی : یک قاشق غذا خوری
روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
فیله گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
نان تست : 10 عدد
کنجد و سس مایونز : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرزه تهیه :
بادنجان های کبابی را ساطوری کرده و سپس با کلیه مواد کاملا مخلوط می کنیم . نان های تست را به شکل دلخواه برش می دهیم سپس دور نان ها را کمی در سس چرخانده و به کنجد آغشته می کنیم . از مخلوط بادنجان روی نان ها قرار داده و به شکل دلخواه تزئین می کنیم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه