اين دسر بسيار ساده و در عين حال خوشمزه است. مي توانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان اين دسر خوشمزه را تهيه و نوش جان كنيد ...
اين دسر بسيار ساده و در عين حال خوشمزه است. مي توانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان اين دسر خوشمزه را تهيه و نوش جان كنيد …
مواد اولیه:
- آب هندوانه ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- شکر ۳/۴ لیوان
- چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
- اسانس وانیل چند قطره
- پودر پسته مقداری برای تزیین دسر
طرز تهيه:
برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود
سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛
پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ،
شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود
سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید
سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود
سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
نوش جان …
جهت مشاهده طرز تهیه انواع دسر مجلسی، اینجا کلیک کنید
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه