آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه كالباس مرغ ساده خانگي

در ادامه طرز تهيه كالباس مرغ ساده خانگي را آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

در ادامه طرز تهيه كالباس مرغ ساده خانگي را آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …

طرز تهيه كالباس مرغ ساده خانگي
طرز تهيه كالباس مرغ ساده خانگي

مواد لازم

مرغ متوسط…………………………….یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده………3 قاشق غذاخوری
سیر………………………………………..3 الی 4 حبه درشت
پودر نشاسته ………………………….. يك قاشق مرباخوري
پودر زنجبيل …………………………. يك چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز………به مقدار لازم
سایر ادویه جات……………………….در صورت تمایل و به مقدار دلخواه
مغز پسته………………………………. یک قاشق غذاخوری
هویج……………………………………..1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

طرز تهیه

ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.
در مرحله بعدی  مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه ، نشاسته پودر شده و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.
باید این نکته را هم بدانید، وجودپسته و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.
سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.
بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.
یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.
سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .
در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).
در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.
مطالب مرتبط:

طرز تهيه كالباس مخصوص خانگي + نكات مهم

طرز تهيه سوسيس مخصوص خانگي

طرز تهيه ژامبون مرغ خانگي مخصوص

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی