این بار میخواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادمجان قرار دارد میتواند متنوع و هیجانانگیز باشد. اين تارت ايراني را ميتوانيد هم به عنوان پيش غذا و هم غذاي اصلي تهيه و نوش جان كنيد …
مواد لازم برای تارت:
- کره سرد 90 گرم
- آرد 130 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- پودرسیر یک قاشق چایخوری
- آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوری)
مواد سیر و بادمجان:
- بادمجان 4 عدد
- پیاز سرخ شده 3 قاشق چایخوری
- سیر تازه 2 حبه
- نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
- کشک 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.
سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.
خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالبهای تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.
خمیر را درون فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
بادمجانها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد
سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.
5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید.
بادمجانها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد طلایی رنگ شود.
در تابهای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.
سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزهدار شوند.
وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را بپزید.
در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارتها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
نكته مهم:
به این نکته توجه کنید که آب به اندازهای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجانها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه