در ادامه طرز تهيه مرغ اسپایسی سوخاري را به شما آموزش مي دهيم . حتما يكبار امتحان كنيد …
مواد لازم:
- مرغ 1 عدد
- پودر سوخاری 2 لیوان
- آرد گندم 1 لیوان
- ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید
سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل نیم پز کنید
مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.
تکه های مرغ را درون سبد مخصوص سرخ کردن بريزيد
درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد )
سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.
آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید
مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید
سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.
مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.
نكات مهم:
چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید
برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه