اين كوكو رولتي بسيار خوشمزه و شيك بوده و گزينه مناسبي برای مهمانی های عصرانه است. با ما همراه شويد …
1 – تره (ترجیحا نازک) | 400 گرم |
2 – تخم مرغ (متوسط) | 5 عدد |
3 – ادویه (نمک فلفل زردچوبه) | به میزان لازم |
4 – آرد | 1 قاشق غذا خوری |
5 – سینه مرغ | 1/2 عدد |
6 – سس مایونز | 4 قاشق غذا خوری |
7 – سیر | 2 حبه |
طرز تهيه :
ابتدا تره ها را خیلی نازک خورد میکنیم
تخم مرغ ها را خوب زده ، تره فلفل نمک زردچوبه و آرد را اضافه کرده و مواد را خوب هم مي زنيم
در يك ماهيتابه مناسب كمي روغن ريخته و اجازه مي دهيم روغن داغ شود.
مواد كوكو را در تابه داغ شده که کمی روغن ریختیم میریزیم
نكته: بهتر است از ماهيتابه دوبل استفاده كنيم.
حرارت را بسیار ملایم کنید، درب تاوه را نبندین و به جاش یك کاغذ روغنی روي تاوه قرار بدین تا مغز پخت بشه
سینه مرغ را با پياز بپزيد و ریش ریش کنید و با سس مایونز و سیر له شده یک دست کنید
رولت را نزارین برشته بشه چون موقع رول کردن ترک میخوره حالا رولت را رو کاغذ روغنی برگردونده و بعد از اینکه کمی سرد شد از مواد داخلی روش بصورت یک نواخت بمالین و گردوهای نگینی را هم روش بپاشین و رولش کنید و دو ساعت تو یخچال قرار بدین و سپس برش بزنین
نكات:
تره هر چه قدر نازک تر باشه و ریز تر خرد بشه پایه کوکو منسجم تر هست و اب نمینداز و کوکو با درب بسته پخته نشه
این غذا بصورت سرد سرو میشه و برای مهمانی های عصرانه سینی فینگر فود بسیار مناسب است.
نوش جان …
جهت مشاهده طرز تهیه انواع کوکو اینجا کلیک کنید
گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
منبع: آرياشف
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه