در ادامه طرز تهيه انواع ژله مجلسي، در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه ژله چشم نظر را به 2 روش آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …
طرز تهيه ژله چشم نظر به روش اول:
مواد لازم
- ژله بلوبری: ابسته
- ژله آلوئه ورا : 1 بسته
- بستنی وانیلی : يك ليوان (يا 1 ليوان شير )
- رنگ آبی
- قالب گرد در 2 سايز كوچك و متوسط
- قالب مربع يا مستطيل
- كاكائو: اندكي
طرز تهیه
ته قالب گرد كوچك ، يكي دو قاشق ژله الورا بریزید، بعد وسطش یه مقدرار خیلی کم پودر کاکائو بریزید و در يخچال بگذاريد تا ببندد.
بعد از اينكه بست ژله بلوبری را در یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود،سپس رنگ آبی را به ژله اضافه کرده تا رنگ مورد نظر به دست آید
قالب ژله را از يخچال خارج كرده و ژله آبي را روي آن ريخته و مجددا در يخچال بگذاريد.
باقيمانده ژله آبي را در يك قالب مستطيل يا مربع ريخته و در يخچال بگذاريد تا ببندد.
سپس ژله آلوئه ورا را بایک لیوان آب جوش هم بزنید وبعد از اینکه سرد شد یک لیوان شیر يا بستني بهش اضافه کنید و قالب گرد متوسط را پر كنيد و در يخچال بگذاريد تا ببندد.
بقيه ژله بستني را هم به قالب مستطيل اضافه كنيد و در يخچال بگذاريد.
بعد از بسته شدن ژله ها ، ابتدا ژله ي قالب مستطيلي را از قالب جدا كرده و برش بزنيد.
حالا ژله سفيد در وسط ژله هاي مكعبي قرار دهيد و در مرحله آخر ژله قالب كوچك را دقيقا در مركز ژله سفيد قرار دهيد و سرو كنيد.
نكات مهم:
ژله هاي مكعبي را با توجه به سايز قالب گردتان برش بزنيد تا همخواني داشته باشند.
در صورت تمايل مي توانيد به جاي 2 قاب گرد ، از يك قالب گرد استفاده كنيد. در اين صورت ژله آبي را تا كمتر از نصف قالب پر كنيد و بعد از اينكه بست ژله سفيد را روي آن بريزيد.
به جاي كاكائو ميتوانيد از چيپس شكلاتي استفاده كنيد.
طرز تهيه ژله چشم نظر به روش دوم:
مواد لازم
ژله بلوبری: ابسته
ژله آلوئه ورا : نصف بسته
بستنی وانیلی : 8قاشق غذاخوری
قالب گرد در سه سایز مختلف
رنگ آبی
طرز تهيه:
ابتدا ژله بلوبری رابا یک لیوان سر پر آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود
سپس رنگ آبی را به ژله اضافه کرده تا رنگ مورد نظر به دست آید وبعد در ظرف گرد در سایز متوسط بریزید وبگذارید در یخچال تا ببندد
بعد از بسته شدن ژله را از یخچال خارج کنید وبا قالب گرد بزرگ مانند تصویر وسط آنرا خالی کنید تا کاملا قسمت دایره از ژله آبی خالی شود در این قسمت ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کنید واجازه دهید به دمای محیط برسد و بستنی را که به دمای محیط رسیده را با ژله آلوئه ورا مخلوط می کنیم ودر قسمت خالی شده ژله می ریزیم ومجددا در یخچال قرار می دهیم تا ببندد
دوباره بعد از بسته شده ژله آنرا مانند مراحل گذشته اما با قالب گرد متوشط قالب بزنید وقسمت قالب زده را با ژله آبی باقی مانده از قسمتی (اول)که به شکل دایره خارج کرده ایم را دوباره به روش بن ماری (روی بخار کتری یا آب در حال جوش) آب میکنیم وبعد از خنک شدن ژله 5قاشق بستنی آب شده را به آن اضافه میکنیم تا رنگ ژله آبی روشن شود(به رنگ آبی فیروزه ای روشن)
بعد در قسمت خالی شده میریزیم و در یخچال قرار می دهیم وبعد از بسته شدن قسمت آخر کار با کوچکترین قالب مرکز دایره آبی
فیروزه ای را خالی وبا باقی ماننده ژله آبی که از اول کار(از ژله آبی جدا کردیم )مانده پر می کنیم و اجازه میدهیم دوساعت در یخچال بماند وبعد در ظرف دیگر ژله را برگردانید و سروکنید .
پیشنهادات ما:
فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر
آشنایی با خواص و مضرات ژله ، ژلاتین و پاستیل
نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
* كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به هفت گنج مجاز نيست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه